Anëtar : Hyrje |Regjistrim |Submit pyetje
Kërko
rrjetit kompjuterik - Digital elektronike - natyrisht - histori - jetë - lojë - sportiv - figurë - argëtim - Leisure hobi - Kultura dhe Arti - Community - Shkenca Edukimi - Shëndetësia - Ekonomi dhe Menaxhim - bujqësi - makineri - fe - ushtarak - emocion - rajon - kategori të tjera -
rajon - 1[Submit pyetje ]
Edhe pse ndjenjat e mia të dashurisë dhe nganjëherë grinden, por ka qenë e mirë, derisa ajo më la gjashtë muaj përmendura thyer, dhe pastaj ajo ra në dashuri me një tjetër
Unë dua të ndahem me të dashurin tim, por ndihem sikur ende ndihem si ta bëj
. . . . Deklarojnë se hapja
Dy njerëz martohen Yeah, I shqetësuar stresin
puthje e parë, le off dashurën brendshme, si për të marrë ah?
Disa njerëz si unë si për të bërë?
Fuqia vajzë është se si të më shtypë
A keni pasur filmat tuaj të preferuar TV, nuk mund të ndihmojë me një mik, gjithmonë duan njerëz si për të rënë dakord ...
Kur dashuria është e ngjashme me versionin televiziv të lëshuar
afërmit e trashëgimisë nipi ka të ngjarë të bëjë?
Nëse zihen dhe miqtë si për të bërë
A mund të shpërbëhet?
Dhe si vajzat rrëfeu, por vetëm kur isha një mik i mirë, por jo që do të tundoheshin dhe thashë se tani nuk duan të bien në dashuri se si të bëjnë hapin tjetër?
Ish-i dashuri kishte një datë të verbër para ndiqte mua, ai më në fund u martua me një datë të verbër, por nuk ndalet kontaktuar mua madje edhe nata e dasmës është gjithashtu e vërtetë për të thënë keq kam pritur për atë!
Dhe të dashurin e saj të jetojnë më shumë se një vit, dhe ai kurrë nuk mori mua për të parë familjen dhe shokët e tij rreth meje, e mban më duan, por çfarë pushime nuk duhet prishur?
datë të verbër kthehet nga ara, unë shkoj dhe do të takohet atë?
Offline takim është falas ju
Duan njëri-tjetrin është ajo që zodiakut
Si një person, unë kam guximin për të deklaruar si të bëjmë?
Nuk ishte një dashuri e sinqertë e vendosur në frontin e mua, kush është? ?
Nëse keni shtypur një person, ajo duket interesante për ju, marrëdhënie shumë të vështirë, por ju nuk doni të shtyjë të saj mësojnë se si të
Si mund të bëj? Të më ndihmoni
Ai tha se e papërshtatshme Pasi kaloi kohë me djemtë dhe vajzat dashur
Dashuria tetë muaj, dhe pastaj pas kam lënë këtë për dy javë, ajo gjithmonë thonë se unë jam i çmendur sëmurë në mua, dhe tha se nuk mund të qëndrojë në pushim. Këtë herë unë dua të shpenzojnë këtë?
Duke qenë një djalë i mirë se si të bëni atë që duhet të jetë në dispozicion.
Sa kohë duhet nga Kina në një vizë amerikane?
Dua të dashurën time më shumë se çdokush në botë, por ajo dhe unë shkatërroi, ajo ra në dashuri me një burrë të martuar, ai mund të heqë dorë nga çdo gjë për atë, nuk dua asgjë,
Prekni Prekni si të adoptojnë një fëmijë
Boyfriend më tha se ai nuk e ka ndier nuk mund të them se unë shkatërroi për jetojnë mirë, nuk do të humbasë miqtë e tij e quajnë atë, unë e dua atë, se si duhet të bëj?
Fol nuk ka sensin e humorit, kur datë të verbër, do të reduktojë normën e suksesit nuk është e
Tjetër

Copyright @2017 GQAQA Q dhe A