Ahli : Masuk |Pendaftaran |Hantar soalan
Carian
rangkaian komputer - digital elektronik - secara semula jadi - Sejarah - Life - permainan - sukan - Rajah - hiburan - Leisure hobi - Kebudayaan dan Seni - komuniti - Pendidikan Sains - penjagaan kesihatan - Ekonomi dan Pengurusan - Pertanian - jentera - agama - tentera - Emotion - rantau - kategori lain -
amaran Katolik
Pelawat | Sejarah 2017-07-10
[Hantar soalan ]
Saya perlu menjawab - Pelawat | Masuk

Picture :
Jenis :|jpg|gif|jpeg|png| , Byte <1024KB
| Semak kod :
Semua jawapan - 1
Pelawat - jawapan 2017-07-10
Sebagai contoh: Matikan telefon dengan budak lelaki itu, berdiam diri, menjaga kebersihan diri

Anda ia adalah masa Krismas, dan saya bercakap tentang tanda-tanda amaran gereja
Ditambah: 1 Sila menyimpan pakaian anda bersih, tidak memakai tak bertali bahu, belakang, jaket dada, suspender dan sebagainya; tidak memakai selipar, skirt pendek, seluar pendek dan sebagainya; sila menanggalkan topi mereka ke dalam dewan 0,2 berdiam; sila matikan telefon anda. , alat kelui, dan janganlah biarkan menjawab telefon, tidak membuat banyak bunyi bising di dewan di gereja, cuba untuk tidak bercakap rumah-rumah ibadat berbual, 0,3 jejak langkah lembut kerana mungkin apabila berjalan di dalam gereja, jangan berjalan melalui dari depan mezbah, tetapi tidak boleh. bersahaja mengambil mezbah (yang benar-benar dilarang) .4. Jangan minum air di sebuah gereja, makan, merokok, dan lain-lain 0,5 melarang fotografi, video di dalam gereja, jika diperlukan, sila membenarkan realiti objektif Gereja melalui Pengarah. 6.Solat di dalam gereja, sila duduk dengan tegak, tidak berbaring di kerusi, menanggalkan kasut atau kaki anda di atas 0,7 kerusi. Sila jangan buang kotoran di mana-mana, dan tidak boleh sisa ke dalam najis melutut dan duduk 0,8 di belakang kerusi. Sila cuba umat membawa tiub kanak-kanak kanak-kanak lelaki, jangan berlari, ketawa dengan kuat, menangis, makan, dan lain-lain 0,9. Jangan bawa bungkusan, bagasi dan barangan berat lain ke dalam gereja .10 selepas minum jangan masukkan .11. Jangan pengemis ke dalam gereja, dan tidak meminta-minta .12. Sila beri perhatian kepada kebersihan diri, untuk kesihatan semua orang, sila mempunyai penyakit berjangkit dalam apa jua bentuk di rumah ibadat, penyakit kulit berjangkit, mengalami penyakit mental dan tidak dapat mengawal pelakon supaya tidak memasuki gereja..
Beliau meraikan perayaan Krismas, menyebarkan khabar gembira dengan caroling. Kota Daud kelahiran Kristus, seluruh dunia BERIMAN rahmat. drop penjelmaan di dunia, membawa sepuluh untuk menyelamatkan rakyat. kemuliaan tertinggi TUHAN, hai segenap bumi memberkati rakyat tidak berkesudahan. Mary membesarkan Tuhan, malaikat-malaikat kudus berita baik berita baik. Tuhan dipermuliakan pada hari itu, orang suka Tuhan damai sejahtera di bumi. Tuhan meraikan muzik Krismas Enpu hari gembira, caroling utama love song rakyat gembira. Dr. tahun-tahun sebelumnya ke arah utama dibentangkan tiga hadiah, hari ini adalah yang ikhlas ibadat mukmin Christine.

Copyright @2017 GQAQA Q & A