Anëtar : Hyrje |Regjistrim |Submit pyetje
Kërko
rrjetit kompjuterik - Digital elektronike - natyrisht - histori - jetë - lojë - sportiv - figurë - argëtim - Leisure hobi - Kultura dhe Arti - Community - Shkenca Edukimi - Shëndetësia - Ekonomi dhe Menaxhim - bujqësi - makineri - fe - ushtarak - emocion - rajon - kategori të tjera -
Sa memorie FPS I7-5820K 980TI 16G luajnë Creed Revolucionin vrasësit?
Vizitor | rrjetit kompjuterik 2017-07-10
[Submit pyetje ]
Unë duhet të përgjigjen - Vizitor | Hyrje

Foto :
Lloj :|jpg|gif|jpeg|png| , Bajt <1024KB
| Kontrolloni kodin :
Të gjithë Përgjigjet - 1
Vizitor - Përgjigjet 2017-07-11
Para se revolucioni mund të luajë vetëm efekti 660-të ulët ishte shumë i pakënaqur zemëruar blerë këtë vit ka hapur një kartë anije GTX980ti qëndrueshme çati 60 pa presion, por nga shumë njerëz menjëherë ka rënë mbi 50 të vërtetë të denjë për një kartë grafike revolucionare, çfarë mund të luftojë Revolucionin Why ...


Copyright @2017 GQAQA Q dhe A