Anëtar : Hyrje |Regjistrim |Submit pyetje
Kërko
rrjetit kompjuterik - Digital elektronike - natyrisht - histori - jetë - lojë - sportiv - figurë - argëtim - Leisure hobi - Kultura dhe Arti - Community - Shkenca Edukimi - Shëndetësia - Ekonomi dhe Menaxhim - bujqësi - makineri - fe - ushtarak - emocion - rajon - kategori të tjera -
Si XP graphics shofer
Vizitor | rrjetit kompjuterik 2017-07-10
[Submit pyetje ]
Unë duhet të përgjigjen - Vizitor | Hyrje

Foto :
Lloj :|jpg|gif|jpeg|png| , Bajt <1024KB
| Kontrolloni kodin :
Të gjithë Përgjigjet - 1
Vizitor - Përgjigjet 2017-07-11
Si për të instaluar shoferin


Shtuar: klikoni dy herë dhe instaloni lojë si hapin e ardhshëmTurn off &kompjuterike nbsp;   të hapur panelin anësor shasi     card unscrewed lidh vida në shasi       të tërhequr kartat e (disa ndërfaqe grafike motherboard me një punë e lehtë)       plug kartën e re grafike     të forcojë vida     (për të mos shqetësohen rritje panelin anësor)     fuqi në     të instaluar shoferin       çdo gjë është në rregull     side rritje Nëse paneli karta nuk e ka instaluar shoferin, atëherë ju lutemi përdorni një makinë për të shkarkuar një kartë shofer për kompjuterin tuaj, me dorë të instaluar, atëherë operacionet e mësipërme!
Nëse karta mund të përdoren, ju lutem Internet, dhe pastaj instaluar "drive i jetës" software që automatikisht zbulon makinë e jetës, shkarko, instaloni shoferët të ndryshme hardware!

Copyright @2017 GQAQA Q dhe A