Anëtar : Hyrje |Regjistrim |Submit pyetje
Kërko
rrjetit kompjuterik - Digital elektronike - natyrisht - histori - jetë - lojë - sportiv - figurë - argëtim - Leisure hobi - Kultura dhe Arti - Community - Shkenca Edukimi - Shëndetësia - Ekonomi dhe Menaxhim - bujqësi - makineri - fe - ushtarak - emocion - rajon - kategori të tjera -
Edhe pse ndjenjat e mia të dashurisë dhe nganjëherë grinden, por ka qenë e mirë, derisa ajo më la gjashtë muaj përmendura thyer, dhe pastaj ajo ra në dashuri me një tjetër
Vizitor | rajon 2018-02-10
Herën e parë ajo i dha mua kur e pyeta vendimin e saj, ajo tha se kur kam lënë, derisa ajo gjeti një dashuri të re, tha ajo, ajo do të vijë të kontaktoni me mua, unë isha duke menduar mund të zhbëhet. Gjashtë muaj përmendura thyer, unë shkova për të parë të saj, ajo bërtiti në krahët e mi duke thënë se ne nuk mund të, dhe pastaj të gjeni një dashuri të re nuk do të marrë iniciativën për të kontaktoni me mua, por unë nuk kam qenë në kërkim për një punë të mirë të përgatitjes, janë një më shumë se një vit, unë ende nuk mund të harrojmë, ajo është një vajzë Cancer, shumë të qëndrueshme. Si dashuria e parë, një njeri nuk harroi, ajo u harrua kështu, unë ende nuk mund të marrë larg këtë hap, si mund të bëj?
Faleminderit, unë e di se të gjitha këto arsye, unë thjesht mendoj se ajo më mësoi se si të duash, por në atë kohë unë kam qenë i gatshëm për të lënë, ajo në fund se si ju mendoni, mos e rreme se kishte ata janë të saj lot mua dhe tani ne nuk mund të harrojmë, në qoftë se unë nuk jam i gatshëm, si mund të shkoj për të lënduar ardhshëm. Zemra ime gjithmonë ka pozitën e saj, si të jetë në gjendje të kushtojnë veten për një vajzë. Pas humbur atë, nuk ka periudhën pas mirë, sepse unë nuk e di se si të përballen me të ardhmen, Faleminderit përsëri, dhe ju faleminderit shumë
Shtuar: shoku më i mirë me të vërtetë kuptojnë se si ju mendoni, ajo që thoni është e vërtetë, duket e ardhmja nuk mund të jetë aq me gjithë zemër dashuri si sekondën e parë, fytyra nuk është rasti, kryesisht nuk jeni nga bota e saj, etj ju jeni plotësisht jashtë, ju do të pendoheni keni pasur zgjedhjet, njerëzit tashmë kanë një dashur, pse torturës veten kështu që ju nuk mund të gjeni atë që ju pëlqen më shumë se ajo, mijëra e mijëra më të mirë se ajo.
Shtuar: Ajo nuk harrojmë, është që të mendoni se si ajo ju lënduar, ju me të vërtetë të pjekur shumë.
Pyetje shtesë: urrejnë një person? Unë do të përpiqet, ju falenderoj
SHËNIM: Nëse ju mendoni për njerëzit që kanë humbur, është më mirë për të ushqej atë ndjenjë për njerëzit tani.
Pyetje shtesë: ah, unë të hasni një dashuri unë e di unë dua njerëz
Shtuar: shoku më i mirë që ju e urreni atë, le veten zgjuar, dashurinë e saj, e bekoftë atë shokë
Pyetje shtesë: Faleminderit
Shtuar: Ndoshta ajo e do shoku më i mirë që ju nuk do të ndjehen të mbrojtur të saj, dhe tani ai person mund të mbrojnë atë.
Shtuar: Ju duhet të dini se si ju mësojnë të jetë një njeri nga ky kujtime të mrekullueshme.
Pyetje shtesë: Po, ah, kjo është ajo, në mënyrë që ajo më mësoi se si të duash, por nuk ka asnjë shans, unë shpresoj se ajo do të takohet me personin.
Shtuar: Miku juaj nuk ka asnjë shans, pasi ju të vërtetë e di se si për të mbrojtur një vajzë. Shumë mundësi po.
Ju situatë e ngjashme, me një kohë të gjatë, lloj i lënë pas

Ndoshta, dhe kur ajo është me të akomoduar mua, me të vërtetë, ajo ka bërë shumë gjëra për mua, dhe unë ishte e gabuar, në qoftë se ajo zgjodhi për të mbrojtur veten e tyre, dhe unë kam asgjë për të thënë.
[Submit pyetje ]
Unë duhet të përgjigjen - Vizitor | Hyrje

Foto :
Lloj :|jpg|gif|jpeg|png| , Bajt <1024KB
| Kontrolloni kodin :
Të gjithë Përgjigjet - 1
Vizitor - Përgjigjet 2018-02-25
shoku më i mirë për të pranuar realitetin e saj, ajo kishte për të gjetur gjysmën tjetër, pse duhet të jetë duke luftuar për të ul receptorin e telefonit në pozicionet, dashuri çdo zemër njerëzore kurrë nuk do të harrojmë, duke përfshirë edhe ju nuk do të harrojmë dashurinë e saj të parë, por jo domosdoshmërisht do të jenë së bashku përgjithmonë, mbush me gëzim, ju do të gjeni një më i përshtatshëm për vajzën tuaj se saj.


Copyright @2017 GQAQA Q dhe A