Anëtar : Hyrje |Regjistrim |Submit pyetje
Kërko
rrjetit kompjuterik - Digital elektronike - natyrisht - histori - jetë - lojë - sportiv - figurë - argëtim - Leisure hobi - Kultura dhe Arti - Community - Shkenca Edukimi - Shëndetësia - Ekonomi dhe Menaxhim - bujqësi - makineri - fe - ushtarak - emocion - rajon - kategori të tjera -
Një pikturë pigmente metodë toning
Vizitor | Kultura dhe Arti 2017-07-10
[Submit pyetje ]
Unë duhet të përgjigjen - Vizitor | Hyrje

Foto :
Lloj :|jpg|gif|jpeg|png| , Bajt <1024KB
| Kontrolloni kodin :
Të gjithë Përgjigjet - 1
Vizitor - Përgjigjet 2017-07-12
    pikturë pigment tryezë paleta ngjyra bojë (36 ngjyra)

     çdo pigmente ngjyra janë shtuar për ta bërë atë në një ngjyrë të bardhë apo të zbehtë rozë. Formulimet e tanishme opsionale mund të përdoret në mes të pigment dhe pigment, për aq kohë sa koha për të shtuar pak ujë për të holluar. Bojë akrilike thatë pas avullimit të ujit, kështu që kur bojë të jenë në dijeni të programit, në mënyrë që goditje natyrore konvergjencës, për të arritur efektin e dëshiruar.

     pikturë pigment tryezë paleta ngjyra bojë (36 ngjyra, tabela dy, pigmente toner

     gatuar kafe = limon të verdhë pastër zezë e kuqe faqekuq

     mistyRose = bardhë të pastër rose Bengal

     = limoni ngjyrë të verdhë u rrit Bengal

     = errët e kuqe u rrit pastër zi

     Tabela magenta toner pigment pikturë pastër = Purple rrit Bengal
    Chu guri kuqe u rrit Bengal = tartrazine pastër zi

     pluhur të bardhë të pastër blu = blu

     blu = jeshile, qielli blu, bari jeshile

     blu-gri ngurta zi blu =

     powderblue = pastër black blu purple pastër

     = pastër të bardhë rozë green green bar

     verdhë = bari jeshile limon green

     të errët bari green green = pastër zi

     Pink Purple = Purple pastër të pastër të bardhë

     = limon të verdhë pluhur të limon të pastër të bardhë

     hardhia = limon të verdhë trëndafila të kuq

     = limoni portokalli verdhë u rrit Bengal

     toka = limon të verdhë pastër zezë e kuqe faqekuq

     table ngjyra
    Më poshtë është një rreth ngjyrë 12 do të përdoret në ngjyrë, më vonë në ngjyrë me një kod me ngjyra për të treguar vetëm, ju lutemi të kontrolluar numrin për të parë ngjyrën. Për CMYK shtypjen katër-ngjyra, RGB tre-ngjyra për krijimin e faqeve web, "#" kolonë si një vlerë heksadecimal.

     të dyja metodat me një ngjyrë pak më të ndryshme, ju lutemi të mbizotërojë në CMYK. Dhe ngjyra ekran duket e ndritshme se të shtypura jashtë, disa pikturë të thellë, krijuese. Ju lutemi të kushtoj vëmendje të veçantë për të.

     një tjetër version

     shtuar peshë ndarë zi, një shumëllojshmëri të ngjyrave mund të merret "butësi" dallimet. Bashkohu me ngjyra ngjyra komplekse plotësues jashtë ngjyra do të errësojë, duke rezultuar në ndryshime në gri apo të zezë.

     = blu jeshile bari, jeshile

     black blu = powderblue
    Rose Pink Rose White = Red

     2-pikturuar tabelë paleta ngjyra

     i zi (i vogël) = ngjyrë blu blu

     Shënim: Çdo të jashtëm për ndihmë pigment bojë tryezë pikturë paleta kërkojnë] që mësimdhënësit përdorin për të na thoni në lidhje me paleta ngjyra e një klase të pigmenteve të pikturës së jashtme të shtuar për ta bërë atë të bardhë do të bëhet ngjyrë të zbehtë rozë.

     red rose red = (, portokalli, Garcinia)

     pikturë tryezë bojës paleta kërkojnë ndihmë] që mësuesit të përdorin për të na thoni në lidhje me çështjen e pikturës huaj pigment paleta, është jashtë ngjyrë, duke shtuar një ngjyrë të bardhë të holluar substancë apo komplekse, ju mund të merrni dallimet "mbushje" të ngjyrës ;

     mistyRose = bardhë të pastër rose Bengal

     Rose kuqe e zezë (e vogël) = dark
    një sasi të vogël të barit të gjelbër zi = Cha

     që është perëndimore tabela pikturë paleta për referencë tuaj:

     pigment mund të merren për të vendosur në mes të pigment të përdorura, për aq kohë sa koha për të shtuar një pastrim të vogël të ujit mund të jetë i holluar.

     pikturë pigment i zi toner colorimetric = sasi e vogël e kafe

     ngjyra natyrale vazhdimisht në ndryshim, por më themelore të kuqe, të verdhë dhe blu ,, tri kategori, të quajtur parenchyma. Me atë tri kategori sipas dallimeve në terma reale përqindja e tjetërsimit nga vendosjen e një lloj tjetër të ngjyrës, të quajtur ngjyra komplekse, të tilla si të kuqe e verdhë = portokalli, blu verdhë = jeshile, portokalli dhe të gjelbër e njohur si repigmentation. Tre përbën thelbin e ngjyrës komplekse, e cila është jashtë cilado ngjyrë kur një tjetër ngjyrë ngjyra komplementare. Për shembull, të marrë të verdhë dhe blu, jeshile bën, kur e kuqe e ngjyra komplementare është i gjelbër.
    = limon të verdhë pluhur të limon të pastër të bardhë

     1 pigment cartridge Tabela

     toka = limon të verdhë pastër zezë e kuqe faqekuq

     e bardhë = red verdhë lëkurës karakter ngjyra

     bar të gjelbër, qielli blu, blu-jeshile =

     White Red = sasi e vogël prej guri të zi të kuqe Chu

    ? Pse kur unë pikturoj, ngjyra nuk është e ndritshme, sidomos në këtë Rouge ngrohtë dhe eosin, skuqem duket shumë e errët, por edhe zhytur. Letra nuk është e keqe ose pigment të cilësisë, duke përdorur një tuba pikturë 12-ngjyra.

    : ju thonë se ka arsye për këtë, por kryesisht kur toner për të nuk kanë shumë ujë, i kushtoj vëmendje për shpëlarje stilolaps të pastër.

     pigment dhe toner fishekë - Shanghai kolegj provim pranues klasa e artit
    kuti bojë vendosur që të ketë një përzgjedhje të caktuar shkencor, të rastit nuk është e saktë. Këtu kemi një kombinim të ngjyrë, ngjyrë, marrëdhënia shkëlqimi i konsideratave të ndryshme, ne rekomandojmë për të vënë një lloj mënyrë, unë shpresoj se ju mund të na japin informacion. (A rajonin e kuqe, rajoni blu B, rajon C të portokalli, zone blu-gray eshte D, E zone green).

     A rajone (zona e ngrohtë): varion midis ngjyrave të verdhë dhe të kuqe, ngjyra themelore të ngrohtë me ngjyra primare dhe ngjyra të mesme, ajo Qiang Lie ngjyrë.

     rajoni B (zona e ftohtë): të ndryshojë ngjyra ndërmjet blu dhe të gjelbër, në thelb të ftohtë, ngjyra e ngjyrave primare dhe ngjyra të mesme, ajo Qiang gënjej ngjyrë.
    rajoni C (rajoni tuse): varion midis ngjyrave të verdhë dhe të kuqe, të ngrohtë bazë, zona e materiale ngjyra pigment tokës dhe guri-bazuar, ngjyrë të dobët, me një fshatar, kujdes është e rekomanduar.

     rajoni D (Zona gri): e verdhë e kuqe ndryshim blu dhe jeshile ngjyra në të dy të ftohtë dhe të ngrohtë, zona që përmban ngjyrë gri me shume komponente përkasin ngjyra komplekse, ngjyrë është në fund, mund të kontrollojë të tërheqë gri të pasur me ngjyra, rekomanduar për fillestar për të përdorur më pak.

     rajoni E (zona komplementare ngjyra): Zona komplementare ngjyra është kryesisht ekran i pasur, ku një pjesë e pikturës Castle Hill jeshile ngjyra, mund të përdoret në objektin reflektuar, mund të prodhojë efektin e transparencës.

Copyright @2017 GQAQA Q dhe A