Jäsen : Käyttäjätunnus |Rekisteröinti |Lähetä kysymys
Etsi
atk-verkon - digitaaliset - luonnostaan - historia - elämä - peli - urheilu - kuva - viihde - vapaa harrastus - Kulttuuri ja taide - yhteisö - koulutus Tiede - terveydenhuolto - Taloustieteen - Maatalous - koneet - uskonto - sotilaallinen - tunne - alue - Muut luokat -
Alkuperä festivaalin
Vierailija | historia 2017-07-10
[Lähetä kysymys ]
Minun on vastattava - Vierailija | Käyttäjätunnus

Kuva :
Tyyppi :|jpg|gif|jpeg|png| , Tavu <1024KB
| Tarkista koodi :
Kaikki vastauksia - 1
Vierailija - vastauksia 2017-07-11
Ching Ming-juhla kutsutaan myös retki puolivälissä keväällä ja myöhään keväällä ja kesällä, joka on ensimmäinen 108 päivää sen jälkeen talvipäivänseisaus, on yksi Kiinan perinteinen festivaali, yksi tärkeimmistä festivaali uhri, on vakava palvontaa ja päivä.
Han Kiinalainen Qingming Festival alkoi noin Zhou-dynastian vuodelta yli 2500 vuoden historia. Vaikutteita Han kulttuurin, Kiinan Manchu, Hoche, Zhuang, Oroqen, Dong, Tujia, Miao, Yao, Li, Shui, Jing kansallisuus, Qiang ja muut 24 etnisten vähemmistöjen, myös meillä on ollut tapana festivaalin. Vaikka paikalliset tavat vaihtelevat, mutta hauta palvonta, picnic retki on perus teema.
Festivaali oli alunperin viittaa viidentoista päivän kevätpäiväntasausta, 1935, ROC hallitus säätää 5. huhtikuuta kuin kansallinen vapaapäivä Qingming Festival, joka tunnetaan myös nimellä National Tomb Sweeping Day. 20 toukokuu 2006, valtion hyväksyntä neuvosto, festivaalin mukana ensimmäisen erän kansallisen aineettoman kulttuuriperinnön.
Festival alkuperä
Legendan mukaan legenda Ching Ming Jie Kevättä ja syksyä, Jin Gongzi Zhonger paeta vainoa ja maanpakoon. Exile matkalla, on asumatonta paikkaan, väsynyt ja nälkäinen, ei enää pysty seisomaan. Ministerin kanssa löytää pitkään voinut löytää jotain syötävää, olemme hyvin ahdistunut aikaa, Chen Jie meni suojaisessa paikassa, leikattu pala lihaa hänen reiteen, kokki kulhoon liemen antaa pojalle joivat. Chong vähitellen palauttaa henki, kun Chong Er Jie havaittu, että liha on leikattu pois hänen kierrosajan, muutin kyyneliin. Yhdeksäntoista vuotta myöhemmin, Chong Er tehdä hallitsija, on Gong historiaa. Hän nousi valtaistuimelle jälkeen Wengong raskaasti palkita oli hänen mukanaan maanpakoon sankari, paitsi unohdin Jie. Jie epäkohta paljon ihmisiä, neuvoi häntä kohtaamaan kuningas keskustella matkoja, mutta useimmat halveksi Jie palkita niitä, jotka etsivät valtataistelua. Hän pakkasi tavaransa, jossa vanha äiti hiljaa meni yksinäisyys Mianshan. Sen jälkeen Gong kuullut Mo häpeissään ja henkilökohtaisesti tuoda ihmisiä miellyttää   kuitenkin Jie Jie on lähtenyt kotoa ja meni Mianshan. Mianshan sukua löytää vaarallinen, metsäinen, kaksi ihmistä löytää helpommin sanottu kuin tehty, joku tarjosi neuvoja Mianshan tulta kolmelta puolelta, pura Jie.   suuri tulipalo yli Mianshan, Jie ei katso kuva, tulipalon jälkeen otettiin pois, todettiin kuljettaa vanha äiti Jie on istunnon alla vanha paju kuollut. Gong nähdä, itkeä. Kun Zhuanglian, löytyi ontto puu hameet, kirjoitti: "lihaa Feng Jun tehdä uskollisuus, toivottavasti usein Qingming herra." Muistoksi Jie, herra määräsi tänä päivänä, kun kylmän Food Festival. Toinen vuotuinen Zhong Chen Gong muistomerkki vuorikiipeily, löysi vanhan paju kuoleman ja ylösnousemuksen, hän antoi vanha paju on "Ching Ming Liu," ja puhui maailmaa, kylmän Food Festival päivänä kuin festivaali.
 

Tekijänoikeus @2017 GQAQA Q & A