Член : Логин |Регистрация |Знаете въпрос
Търсене
Компютърна мрежа - Електронен цифров - естествено - история - живот - игра - спортен - фигура - забавление - Свободно време хоби - Култура и изкуство - общност - Образование Наука - Здравеопазване - Икономика и управление - Селско стопанство - машини - религия - военен - емоция - област - Други категории -
Какво е тенис лакът вреда ах
Посетител | спортен 2017-07-10
[Знаете въпрос ]
Аз трябва да отговарям - Посетител | Логин

Снимка :
Тип :|jpg|gif|jpeg|png| , Байт <1024KB
| Проверка на код :
Всички отговори - 1
Посетител - отговори 2017-07-11
Както бе споменато по-горе: Какво тенис лакът вреда е Shaa?
Здравейте приятели, име тенис лакът подсказва, е причинена от тенис спортни травми и симптоми, причинени от обща тенис, бадминтон спортисти и ентусиасти често страдат от заболяването. И сега все повече и повече, ангажирани в работата, свързани с персонала или китката временно домакинска домакиня също податливи на болестта, с подобряването на качеството на изискванията за живота на хората. Трябва да се подготвим преди упражнения за загряване и предпазни мерки за предотвратяване на появата на тенис лакът. повечето от бавното начало на тенис лакът, тенис лакът симптоми Първоначално пациентът е бил на границата на болката в лакътя, пациенти в съзнание, налакътници извън топ дейности болка, болката може понякога да са нагоре или надолу, радиация, усещане за болка не е, не искам дейности.Ръчно сцепление не беше трудно, сцепление лопата, сложи гърне, обрат кърпата, плетене и други спортове правят болката по-лошо. Като цяло epicondyle на раменната кост при ограниченията на нежност, нежност понякога може да се разпространи надолу, дори в сухожилието на разгъватели там леки нежност и болка събития. тенис лакът главно в страничната болката на лакът, радиация към външната страна на предмишницата, сцепление материал слабост, когато завинтване или преса кърпи, локална болка усили. някои подуване на засегнатата област, осезаем костна хиперплазия подем, чувствителност очевидна. за диагностициране на болестта, може да се използва за метод за изпитване на китката на ръката флексия е да разширение лакът, флексия на китката и предмишницата назад, доколкото е възможно, да се върти навън, в този момент, ако болката на лакът се е влошил, а именно Описание страда от болки в коляното.Тенис лакът, медицинското наименование за голям тенис лакът. Е китайски ранени сухожилия, в обхвата на лакътя болка, основните симптоми са болки, болки в лакътя нежност, а не дискретни, тежки симптоми, като лактите остриета. Pain, като конус трън, дори прави пръстите, китката, притежаващи пръчици за хранене, ръката и други по-малки действия ще изготвят болки; дискретен не може да хване лопатата, поставите саксията, обрат кърпи и други действия, които не са пълни, а денят и нощта симптоми, светлина тегло, пациентите често не могат да спят, защото на болка..
Тенис лакът как да се справят с (1) ръка вата действието на поправителен, така че стрела и рамо, както в backswing или преди играта през цялото време поддържат определен ъгъл и като еластичност. (2) със силна защита подкрепа сила китката и лакътя до китката, лакътя защитена ограничения китката, лакътя и флип права. амбалажна еластични превръзки (3), за да играе в предмишницата коремните мускули може да намали появата на болка, но се нуждаят от еластична среда. (4) след като е бил диагностициран с тенис лакът, най-добре е да се спре упражнения, за да се възстанови напълно и действия, за да коригира грешката и след това да продължи да практикува (5) ранните симптоми са леки, масаж, физиотерапия добър ефект; след болка медицина може да бъде по-лошо, Акупунктура, отделни случаи с консервативно лечение след операцията може да се считат за невалидни.(6) се намалява садене паунда и изберете по-фина струна, някои от меката ракета лицето може да помогне абсорбира част от нападател застреля, защото силата на топката срещу вибрациите, генерирани, също може да помогне на играчите да удари с по-малко усилия поставяне дълбоко топка. Също така, коригира размера на дръжката надясно, изберете по-тежка ракета се съсредоточи напълно облекчаване на болката от болестта са от голяма полза. радвам се да ви служи, аз се надявам, моят отговор за полезен за вас, Благодаря ви за вашата подкрепа и насърчение..

Авторско право @2017 GQAQA Q & A