Medlem : Logon |Registrering |Indsend spørgsmål
Søg
Computer netværk - Elektronisk digital - naturligvis - Historie - Livet - spil - Sport - figur - Underholdning - hobby Fritid - Kultur og kunst - Fællesskab - Uddannelse Videnskab - Healthcare - Økonomi og Virksomhedsledelse - Landbrug - Maskiner - Religion - Militær - Emotion - region - Andre kategorier -
Hvad Deadpool og Spider-Man-film på det store lærred af samme navn? Hvad tid ud?
Besøgende | figur 2017-07-09
[Indsend spørgsmål ]
Jeg er nødt til at svare på - Besøgende | Logon

Billede :
Type :|jpg|gif|jpeg|png| , Byte <1024KB
| Tjek kode :
Alle svar - 1
Besøgende - svar 2017-07-10
Marvel Comics Spider-Man og to kanoner munden Deadpool dukkede op i en film med? Dette er ikke blot et ønske om at tegneseriefans, "Deadpool" direktør filmskabere er aktivt at fremme denne sag.
Time Reuters "Deadpool" blockbusting efterfølger snart lade grønt lys, den kommende "Captain America 3" cameo i Spider-Man ser også på, Spiderman og Deadpool kan vises i en anden film det? Dette er ikke bare ønsketænkning tegneseriefans, "Deadpool" -serien direktør Tim Miller var den idé, så at de to mødes, ville producer Simon Goldberg gerne fremme sagen. Som vi alle ved, Spiderman og Deadpool er to velkendte Marvel tegneserie kanon munden, gjorde de samarbejde, og selv har en dobbelt publikationer. I øjeblikket Flowserve har også X-Men, Fantastic Four og Deadpool storskærm ophavsret, kan disse roller ikke vises i Marvel Cinematic Universe. Efter forhandlingerne Disney / Marvel og Sony, Spider-Man, "amerikanske team 3" udkom i 2017 er "Spider-Man: Return of the" Avengers filmen vil være medlem. Fox og Disney tilsyneladende ikke har indgået en officiel aftale, men de udenlandske medier spekulationer, Fox så "US Team 3" Spiderman effekt kan bringe box office og mund til mund dobbelt høst, måske hjertet. "Deadpool" og "X-Men" -serien producer Simon Goldberg Tim Miller går ind for tanken om et interview, sagde han: "Vi er selvfølgelig glade for at se, og jeg er direktør for Marvel Kevin Fitch har et godt forhold, hvis vi kan nå til enighed, vil vi tænke på en god måde at få Deadpool og spiderman lykkeligt spille på den store skærm. "fremmede medieanalyse, fordi Deadpool er ikke almindeligt mærke af super helten, tegneserier og film til at bryde den fjerde væg kan grine af dig selv, andre super helte og selv publikum, hvad enten det er gennem denne rolle til Sonys Spider-Man-film, eller gå i Marvel Cinematic univers, vil ikke synes alt for brat, men har en uventet virkning.

Copyright @2017 GQAQA Q & A