Lid : Login |Registratie |Vraag indienen
Zoeken
computernetwerk - elektronische digitale - natuurlijk - geschiedenis - leven - spel - sport- - figuur - vermaak - leisure hobby - Cultuur en Kunst - gemeenschap - Onderwijs Wetenschap - Healthcare - Economie en Management - landbouw - machinerie - religie - militair - emotie - regio - andere categorieën -
360 bewakers en Tencent computer huishoudster wat handig
Bezoeker | computernetwerk 2017-07-10
[Vraag indienen ]
Ik moet beantwoorden - Bezoeker | Login

Afbeelding :
Type :|jpg|gif|jpeg|png| , Byte <1024KB
| Controle code :
Alle antwoorden - 1
Bezoeker - antwoorden 2017-07-11
Hallo, Ik denk dat de 360 ​​is goed, het is full-featured en krachtige, makkelijk te begrijpen voor alle leeftijden, bijna alle computers om ons te helpen het probleem ondervonden, om onze computers te beschermen tegen virussen op te lossen, en de meest waardevolle is 360 permanente inzet voor vrij, u kunt er zeker van!
  360 bewakers en 360 anti-virus zijn afkomstig uit de oneven tijger netto-functie is sterk, effectief, Internet beveiligingssoftware populair bij gebruikers. 360 bewakers doden Trojaanse paarden hebben, schoon plug, fix bugs, computer controle, bescherming van de privacy en andere functies, en creëerde een 'Trojan firewall "" 360 dichte schijf "en andere functies, de eerste te vertrouwen op cloud detectie en identificatie, volledig, intelligent onderscheppen alle soorten Trojan, bescherming kritische informatie over uw account privacy. Omdat de 360 ​​bewakers hebben een krachtige antivirus, optimaliseren, reparatie, en andere functies, is ook zeer handig en praktisch, de gebruikers uitstekende reputatie, de huidige bezettingsgraad is al ver vooruit op andere gelijksoortige software.
  360 security producten om een ​​precedent voor gratis antivirus software te maken en vervolgens de reguliere anti-virus security software heeft Kaspersky, Rising Antivirus, Kingsoft en andere antivirus, 360 beveiligingsproducten en onopvallend, maar het is een zeldzame gratis security product, een ander product. zijn fee-based antivirus, maar met de gratis 360 beveiliging kwaliteit van het product stijgt, veel gebruikers zijn vrij om te schakelen naar 360.360 vrij omdat het doden van kracht geworden mainstream beveiligingssoftware, tot vandaag, de eens zo glorieuze moment in rekening gebracht antivirus software heeft in principe verdwenen uit zicht, Jinshan security producten als gevolg van het ontbreken van bepaalde gebruikers kosten is ook geïnstalleerd in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gratis te gebruiken, met een alliantie met Tencent geleidelijk trok een groot aantal gebruikers, en 360 security producten die momenteel genoemd als de meest populaire computer beveiligingssoftware..
  360 bewakers die momenteel worden gebruikt om de gebruiker te helpen bij het netwerk bescherming, online winkelen beveiliging tegen computer virussen en Trojaanse paarden dreigden te openen. In aanvulling op het onderhoud van de computer van de gebruikers, met inbegrip van clean-up systeem junk, het optimaliseren van boot snelheid, het verstrekken van [encyclopedische kennis quiz] platform, een gemeenschappelijke computer software bug fixes, enz. Zijn zeer handige functies. Daarom kunnen we zeggen 360 bewakers is een zeer goede beveiliging en optimalisatie software, gecombineerd met 360 anti-virus kan worden gemaximaliseerd op de computer veiligheid te garanderen, 360 bewakers is dan ook zeer makkelijk te gebruiken.
  ★★★ Er dient te worden herinnerd dat, knoei niet een computer installeerde een aantal anti-virus software (zoals 360, Computer Manager, Rising, Kingsoft, Baidu antivirus, enz., Kan alleen kiezen voor een, niet hoe meer hoe beter!), zal multi-geïnstalleerde anti-virus software niet alleen bezetten uw systeembronnen, maar kan je computer trager te maken, maar ook kan leiden tot conflicterende programma invloed op uw normaal gebruik. Maar anti-virus [360] en [360] Ook geïnstalleerd bewakers, een focus op professionele virus scanning, anti-virus, firewall en een focus op optimalisatie van het systeem, het mengen van een perfecte combinatie om het systeem veiligheid en snelheid te garanderen.

Auteursrecht @2017 GQAQA Q & A