Lid : Login |Registratie |Vraag indienen
Zoeken
computernetwerk - elektronische digitale - natuurlijk - geschiedenis - leven - spel - sport- - figuur - vermaak - leisure hobby - Cultuur en Kunst - gemeenschap - Onderwijs Wetenschap - Healthcare - Economie en Management - landbouw - machinerie - religie - militair - emotie - regio - andere categorieën -
Aan defensie, die van nature voorkomt
Bezoeker | Cultuur en Kunst 2017-07-07
[Vraag indienen ]
Ik moet beantwoorden - Bezoeker | Login

Afbeelding :
Type :|jpg|gif|jpeg|png| , Byte <1024KB
| Controle code :
Alle antwoorden - 1
Bezoeker - antwoorden 2017-07-08
Ik denk dat het leven een theorie uit levenloze materie of dode organismen plotseling opgetreden. 17e-eeuwse Italiaanse arts Francesco Reddy met een fijn gaas aan de nieuwe vlees in de fles te dekken, zodat de vliegen niet in de buurt te krijgen, maar niet bedekt met een dun gaas fles, vliegen kunnen vliegen naar de oorzaak maden. Proof vlees maggot niet van nature voorkomt, waardoor de theorie van de oude natuurlijke gebeurtenis weerleggen.
Franse microbioloog Pasteur experimenteel zwanenhals fles bleek nature voorkomende bacteriën kunnen niet
Duizenden jaren, met name in de moderne tijd, wordt op grote schaal gebruikt in de menselijke en sociale ontwikkeling tussen mens en natuur, in tegenstelling tot de waarden van de oude Griekse kosmologie, 16e-eeuwse westerse mechanische oog van de natuur om de 19 e eeuw de relativiteitstheorie verscheen, bijna alle van de West wetenschappers en filosofen hebben beschouwden de hele natuur wordt gezien als God alleen geschapen om menselijke behoeften te bevredigen. als persoon "onder voorbehoud" tot "begrip van de natuur", "transformatie van de natuur," en daarom waardevolle natuurlijke, wordt erkend, werd gerenoveerd natuurlijk, het is een concrete uiting van de omvang van de menselijke beschaving, en dus positie in de natuur is nobel, moeten mensen ook aan de kapitein van aard zijn - dat is antropocentrische theorie ....Menselijk begrip van de natuurwetenschappen kan geloven dat alle geheimen van alle dingen, de natuurwetenschappen is slechts een doel, dat is om verder te bouwen te consolideren en de menselijke heerschappij uit te breiden over de natuurlijke wereld -. "Verovering van de natuur, wordt alles mogelijk" uit een utilitair doel voor deze menselijke oog, het gebruik van de wetenschap technologie bewustzijn, exploratie, ontwikkeling, het veroveren van de natuur en de opmerkelijke resultaten geboekt. echter, deze eindeloze genade tot roofzuchtige natuur, wat resulteert in een sterke verslechtering van de wereld van de ecologische omgeving, natuurlijke vervuiling, ontbossing, vegetatie gedaald, veel dieren en planten uitsterven atmosferische ozonlaag gat, kon kernwapens in de wereld ...... ontwikkeling van de mens te vernietigen en zelfs de overleving is ernstig bedreigd..

Auteursrecht @2017 GQAQA Q & A